De Trendy Kapsalon in Hengelo is 15 jaar geleden door ED met veel enthousiasme begonnen. Veel klanten hebben sindsdien de weg naar ons gevonden. Kwaliteit en aandacht voor de klant zijn sinds jaar en dag één van onze sterke eigenschappen.


In 2009 hebben wij de naam @Robin Hairdesign officieel op het pand laten zetten. Een nieuwe start met het vertrouwde gevoel.

Sinds 2011 zit Robin in het Freelance Team van Matrix, een Haarstylisten team dat de Matrix vertegenwoordigt. Dat doen ze door middel van SHOWS en DEMO'S geven op locaties in heel Nederland.
De Ervaring die hij daar opdoet wordt natuurlijk ook in de salon toegepast waardoor we altijd up to date zijn met de laatste nieuwstjes uit het kappersvak!

KIJK HIER VOOR DE PROMO VAN @ROBIN HAIRDESIGN

In onze Kérastase Advies salon te Hengelo ben je verzekerd van de juiste diagnose van je haar en hoofdhuid. Dit merk staat al jaren aan de top van de verzorgingsmarkt en past uitstekend bij onze filosofie van schoonheid. Wij zijn dan ook erkend Kérastase specialist.

Ons team is getraind op de laatste trends en kan deskundig advies geven over de behandeling die je wenst. Haarverzorging op maat.

Ben je gestresst na een lange dag of een periode neem dan eens een heerlijke hoofdhuidmassage inclusief bijbehorend shamporitueel voor de ontspanning die je zo af en toe verdient.
Vraag onze medewerkers naar deze lekkere verwenning voor je haar.

Sinds 2016 hebben wij ook in het pand een eigen Barbershop geopend. De plek waar de Gentleman terecht kan voor zijn Baard en Haar. Hier wordt op authentieke manier het haar geknipt en geschoren en worden ook klassieke scheerbeurten aangeboden.
Kom gauw eens kijken in onze Barbershop.

Cadeaubonnen zijn ook leuk om te geven of te krijgen.

Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

@Robin Hairdesign by Robin Liefers.

Kapper Robin Liefers en zijn enthousiaste stylisten van @Robin Hairdesign staan garant voor moderne en stijlvolle coupes en kleurtechnieken voor iedereen met gevoel voor mode.

De Trendy Kapsalon in het centrum van Hengelo waar jong en oud zich thuis voelt gaat voor kwaliteit en gezelligheid op één plek. Kom lekker tot rust in onze Kérastase Advies Salon en laat je haar mooi maken door één van de stylisten onder het genot van heerlijke espresso of thee. Onze kleurexperts staan voor jou klaar om je te verleiden met de mooiste kleurcombinaties.

Wij heten je van harte welkom.
   
Laat je Verrassen  @Robin Hairdesign.
Kapsalon @Robin Hairdesign

@Robin Hairdesign

Oldenzaalsestraat 124
7557GA Hengelo
T: 074 - 29 11 777
E-mail: info@robinhair.nl