Beschadigd haar? Olaplex

Het kan echt!

Droomt u van fantastisch gekleurd haar, maar bent u bang om het haar (nog meer) te beschadigen? Dan hebben we bij @Robin Hairdesign nu de perfecte oplossing: Olaplex, een doorbraak in haarkleuring! Olaplex brengt het haar terug in een gezonde, natuurlijke staat. Het is geschikt voor alle haartypes, kleuringen en technieken. Het resultaat is ongekend: veerkrachtig, sterk en glanzend haar. Wij van @Robin HAirdesign zijn een van de weinige salons in Nederland die Olaplex verkoopt. Onze klanten die Olaplex al hebben gebruikt, waren allemaal verbijsterd over het spectaculaire resultaat.

Een Olaplex behandeling bij @Robin Hairdesign kost € 25,-.  Daarna kunt u thuis het resultaat behouden met Olaplex No.3  € 32,50. 

Olaplex herstebehadeling is altijd in combinatie met de thuis kuur. Je haar wordt tevens mooi in model gedroogd zonder bijkomende kosten.

@Robin Hairdesign by Robin Liefers.

Kapper Robin Liefers en zijn enthousiaste stylisten van @Robin Hairdesign staan garant voor moderne en stijlvolle coupes en kleurtechnieken voor iedereen met gevoel voor mode.

De Trendy Kapsalon in het centrum van Hengelo waar jong en oud zich thuis voelt gaat voor kwaliteit en gezelligheid op één plek. Kom lekker tot rust in onze Kérastase Advies Salon en laat je haar mooi maken door één van de stylisten onder het genot van heerlijke espresso of thee. Onze kleurexperts staan voor jou klaar om je te verleiden met de mooiste kleurcombinaties.

Wij heten je van harte welkom.
   
Laat je Verrassen  @Robin Hairdesign.
Kapsalon @Robin Hairdesign

@Robin Hairdesign

Oldenzaalsestraat 124
7557GA Hengelo
T: 074 - 29 11 777
E-mail: info@robinhair.nl