@Robin Hairdesign in Lock Down WIL JIJ ONS HELPEN?

                                           
                                            LIEVE KLANTEN


Wij hebben besloten om onze salon tijdelijk te sluiten. Dat houdt in dat wij geen klanten meer ontvangen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. We kunnen zelf geen werkzaamheden meer verrichten. Voor ons betekent dat momenteel helemaal geen inkomen. Wil jij ons helpen om deze moeilijke periode door te komen met voor jou een flink aankoopvoordeel. We hebben daarom het volgende bedacht.


Schaf een @Robin cadeaubon aan die meer waard wordt als je meer besteed.


Besteed €50,00 en ontvang een cadeaubon van €60,00

Besteed €100,00 en ontvang een cadeaubon van €125.00

Besteed €200,00 en ontvang een cadeaubon van €260,00

Besteed €300,00 en ontvang een cadeaubon van €400,00


Wil je graag gebruik maken van deze actie stuur dan een mail info@robinhair.nl of een Whatsapp berichtje naar 0617140436


De cadeaubon wordt na betaling naar je opgestuurd. Deze zijn in te leveren vanaf het moment dat we weer open zijn, en zijn onbeperkt geldig.


En mocht er product nodig zijn laat dit dan ook weten dan brengen wij dit langs tot de deur en via tikkie betaal je dan.


Volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van de laatste acties en tutorials en ontwikkelingen.

@Robin Hairdesign by Robin Liefers.

Kapper Robin Liefers en zijn enthousiaste stylisten van @Robin Hairdesign staan garant voor moderne en stijlvolle coupes en kleurtechnieken voor iedereen met gevoel voor mode.

De Trendy Kapsalon in het centrum van Hengelo waar jong en oud zich thuis voelt gaat voor kwaliteit en gezelligheid op één plek. Kom lekker tot rust in onze Kérastase Advies Salon en Moroccanoil partner en laat je haar mooi maken door één van de stylisten onder het genot van heerlijke espresso of thee. Onze kleurexperts staan voor jou klaar om je te verleiden met de mooiste kleurcombinaties.

Wij heten je van harte welkom.
   
Laat je Verrassen  @Robin Hairdesign.
Kapsalon @Robin Hairdesign

@Robin Hairdesign

Oldenzaalsestraat 124
7557GA Hengelo
T: 074 - 29 11 777
E-mail: info@robinhair.nl