Trouwplannen? Dit blijft toch de mooiste dag van je leven. Onze stylisten helpen je er graag bij zodat alles tot in de puntjes geregeld is. Als je de kleding hebt bepaald dan gaan we samen met jou het kapsel erbij bedenken totdat je helemaal tevreden bent. 
Voor een kleine toelage komen we ook bij je thuis zodat je lekker relaxed aan de dag kan beginnen.
 
Ook de mannen moeten er goed uitzien tijdens deze dag dus voor hen doen we hetzelfde. @Robin hairdesign bruidsmode @Robin Hairdesign bruidsmode @Robin Hairdesign Bruidsmode

Tip voor de Bruid.....


.....Laat je haar een week voor de tijd kleuren en in model knippen.
Zo weet je zeker dat de kleur en coupe helemaal naar wens is en hoef je je daar geen zorgen om te maken.

Tip voor de Bruidegom....


....Een week van tevoren je haar goed in model laten knippen en een dag van tevoren je contouren nog laten bijwerken. Zo hoef jij je ook geen zorgen te maken.


@Robin Hairdesign by Robin Liefers.

Kapper Robin Liefers en zijn enthousiaste stylisten van @Robin Hairdesign staan garant voor moderne en stijlvolle coupes en kleurtechnieken voor iedereen met gevoel voor mode.

De Trendy Kapsalon in het centrum van Hengelo waar jong en oud zich thuis voelt gaat voor kwaliteit en gezelligheid op één plek. Kom lekker tot rust in onze Kérastase Advies Salon en laat je haar mooi maken door één van de stylisten onder het genot van heerlijke espresso of thee. Onze kleurexperts staan voor jou klaar om je te verleiden met de mooiste kleurcombinaties.

Wij heten je van harte welkom.
   
Laat je Verrassen  @Robin Hairdesign.
Kapsalon @Robin Hairdesign

@Robin Hairdesign

Oldenzaalsestraat 124
7557GA Hengelo
T: 074 - 29 11 777
E-mail: info@robinhair.nl